joi, 23 septembrie 2010

SUPICA DE LEGUME

Ingrediente :

  • un dovelcel potrivit

  • un morcov mai maricel

  • un cartof mic

  • o ceapa potrivita

  • 1/2 pastarnac

  • 1/4 telina mica

  • 1/2radacina de patrunjel

  • cateva firicele de patrunjel

  • Mod de preparare:

    1. Se curata legumele si se taie cubulete (mai putin ceapa care se pune intreaga)
    2. Se pun la fier impreuna, se se adauga un pic de ulei
    3. La final se adauga frunzele de patrunjel si se lasa pe aragaz cu focul stins si oala acoperita cu un capac circa 10 min.
    5. Se dau in blender si se servesc la bebe pofiticios.
    Legumele se adauga treptat in alimentatie. Se poate incepe doar cu morcovul pasat dar fiert impreuna cu celelalte legume.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu